סדנאות בישול

סדנת גבינות וכל מיני


שפע הגבינות המוצע בארץ גדל והולך משנה לשנה,
גם השף עומרי גור ,מצא עצמו מכין  תפריט לסדנאות העוסקות במגוון הגבינות והירקות המוצע בארצנו.
נכיר את סוגי הגבינות, השימושים השונים בהן, התאמתן של הגבינות לתפריטים שונים,
מילויי גבינות [לפלפלים וכדומה].
נכיר יינות המלווים גבינות שונות, תבלינים המתאימים לגבינות השונות.


• רביולי גבינות ברוטב פסטו ואגוזי מלך
• ברבוניות בחמאת מרווה ויין ריזלינג
• פטה גבינות  ציבעוני
• סלט גבינות צאן
יין מוסקט בליוי מוס שוקולד לבן
פירות העונה מוגשים קר


המשתתפים בסדנאות מקבלים את המתכונים לשימושם בעתיד.


על השף 


עומרי הינו שף וגם טכנולוג מזון [עם תואר ממכללת תל-חי]
עומרי מאוהב במקצוע ומקרין זאת למשתתפי הסדנאות.
הסדנאות מתובלות בנועם ובאווירה שמחה ויצירתית.