סדנאות בישול

סדנת בשר ויין

בהנחיית השף עמרי גור
הסדנא מיועדת לאוהבי הבשר, היין והאוכל לאניני הטעם.
כמו כן, לכאלה השואפים להיות אניני טעם.
בסדנא נלמד להכיר חלקי בשר מובחרים המתאימים לשילובים עם היינות המובחרים גם הם.
נלמד עישון בשרים, נכיר את יישון הבשר,מה מטרתו ושימושיו.

על השף עומרי גור:


עומרי הינו גם שף וגם טכנולוג מזון, [בעל תואר ממכללת תל-חי]
מאוהב במקצוע ומקרין זאת למשתתפי הסדנאות,
הסדנאות מתובלות בהומור ובאווירה שמחה ויצירתית.

סדנת בשרים

• פטה כבד ותאנים טריות
• קרפצ'ו מגולגל ברוקט
• עישון חזה אווז פרוס דק
• קבב טלה קצוץ במקום דק דק בתיבול עדין
• פופייט אנטריקוט

הארוחה מלווה במתבלים, אנטיפסטי, פופטוס ועוד

הסדנא לוקחת כ3 שעות של אכילה והכנת בשר תוך כדי שתיית היין המתאים.
מחיר החוויה 300 שח למשתתף, מינימום 12איש לסדנא.