סדנאות בישול

סדנת בישול

המטבח האסייתי

בהנחיית השף עמרי גור

הסדנא תעסוק בסודות המטבח האסיאתי.
נכיר סוגי מרכיבים ומנות מעניינות המורכבות ממרכיבים שאינם נפוצים בארץ.אבל שניתן לקנותם בשווקים ובחנויות המתמחות. המשתתפים בסדנאות מקבלים את המתכונים מסודרים לשימושם בעתיד.

על השף עומרי גור:



עומרי הינו שף וגם טכנולוג מזון [עם תואר ממכללת תל-חי]
עומרי מאוהב במקצוע ומקרין זאת למשתתפי הסדנאות.
הסדנאות מתובלות בנועם ובאווירה שמחה ויצירתית.


תפריט אסייתי


• מרק מיסו חום
• אגרול צמחוני ברוטב חמוץ מתוק
• חמוצים אסייתיים
• סלט אצות בוויניגרט וואסבי לימוני.
• סלט שורשים ברוטב סויה חומץ וג'ינג'ר.
• סלט אטריות שעועית שקופה - שרי, בוטנים, מלפפון, כוסברה ולימון שום וסויה.
• אורז לבן בחלב קוקוס
• טמפורה ירקות
• מוקפץ בסגנון סצ'ואן בתוספת עוף וקשיו
• אננס / בננה בטמפורה ומייפל
• מלבי ויאטנמי מעוטר בקוקוס קלוי


משך הסדנא כ3 שעות, מחיר למשתתף 260 שח .