סדנאות בישול

סדנת שוקולד

בהנחיית השף עמרי גור

סדנת שף 

מאז ומתמיד היה השוקולד ממתק מפתה, משחרר ומספק ריגושים לגדולים ולקטנים.
בסדנא נלמד :על מקור השוקולד,על תהליך הייצור שלו ועל יתרונותיו..
נהנה מהריחות והייחודיות של העבודה עם השוקולד.
נלמד ל"שחק" עם הטמפרטורות  ונלמד ולהכין מרקמים שונים .
הסדנא היא כשלוש שעות.


תפריט 

פרלינים במגוון טעמים.
פרלין טריקולד: לבן, חלב, מריר
פרלין פרי
פרלין נוגט
פרלין גנאש שוקולד וקרם פטיסייר
פרלין קפה
סלסלת שוקולד במילוי קרם פטיסייר מעוטר בפירות העונה.
עוגת בראוניז
עוגת "סוד הלבנה השחורה"
טראפלס ארל גריי

מחיר  לסדנא  120 ₪, מינימום 12 משתתפים