אייך להכין סושי


מתכון לסושי 


כוס אורז עגול
2 כוסות מים רותחים
לבשל בסיר סגור
כ 12 ד' על אש נמוכה

לאחר בישול !!!
להמיס היטב את המלח והסוכר בחומץ לפני הוספתו לאורז המבושל.

1/3 חומץ אורז
כף סוכר
כפית מלח

מומלץ להתחיל לגלגל כאשר האורז חמים נעים ולא רותח או קר מידי.


ירקות לסושי:

לחתוך למקלות בעובי חצי סמ על חצי סמ לארוך 10 סמ.

גזר – מקלות שעברו רתיחה וקירור מידי.
מלפפון – מקלות נקיים (בלי הפנים עם הגרעינים)
בצל ירוק – רק הירוק (בלי הלבן)
אספרגוס – לאחר רתיחה וקירור מידי.
פלפל אדום – נקי מזרעים - מקלות
אבוקדו - מקולף




טמגו –ביצה יפנית

בלילת ביצים + טריאקי
היחס על כל ביצה כף טריאקי

לטגן את הבלילה הביצים בשלבים לאחר כל שלב לגלגל לצד אחד של המחבת ולהמשיך עד לסיום הבלילה.



סדנת סושי 

קליפ מקצועי של יפני


מתכון לחמוצים אסיתיים

מתכון למוקפץ