סדנאות בישול

סדנת סושי

בהנחיית השף עמרי גור


הסושי חדר לטעמנו זה מכבר. מקורו ביפן והוא מצוי על שולחנות רבים לאניני טעם. בסדנא של השף עומרי גור נלמד להכירו, נכיר את הרכביו השונים, הכנתו, נלמד איך מפלטים דגים לסשימי, את הכנת האורז ותיבולו, את חיתוך הירקות לסושי. נתבשם מרוטב טריאקי טוב.


המטבח היפני


כמו כן נלמד להכין :
• סלט אסיאתי על בסיס אטריות שעועית ושורשים בויניגרט
• טמאגו - חביתה יפנית
• ספייסי סלמון
• גלגול וחיתוך סושי
• טריאקי וספייסי מיונז

השף

חי את המנות ונושם אותן, מעביר הידע והניסיון באהבה ובנועם, מתאים לעבוד עם ילדים ומבוגרים, חייכן ובעל הומור נעים.

לתמונות של סדנת סושי