סביצ'ה סלמון

מתכון: סביצ'ה סלומון

מתכון ל4 מנות:
280 גרם סלומון טרי נקי חתוך לקוביות של סמ
200 גרם אבוקדו חתוך לקוביות של סמ
40 גרם עגבניות קונקסה חתוכות לקוביות של סמ
40 גרם זיתים שחורים מגולענים חתוכים לקוביות קטנות
40 גרם בצל סגול קצוץ דק דק
40 גרם פלפל אדום קצוץ דק
1/2 מלימון טרי
1/2 כפית גרדת לימון
2 כפות סויה
3 כפות שמן זית
מלח פלפל גרוס לפי הטעם

להכין את המרכיבים לפני הארוחה ולפני ההגשה לערבב הכול יחד בעדינות, להגיש בלי הנוזלים עם יש כאלה.
הגשה מומלצת מכוס מרטיני וטוסטונים ארוכים.