חלביים

מתכונים חלביים - שף פרטי עמרי גור

פטה גבינות

100 גר' חמאה צהובה
200-150 גר'מוצרלה
1 חבילה פרומז
250-300  גר' בולגרית
300 גר' שמנת  למריחה 30%
200 מ"ל שמנת 9%  או  15% - מוסיפים בסוף  לאחר שהתערובת עורבלה במג'מיקס.

הוראות הכנה:
מכניסים הכל (מלבד השמנת) למג'מיקס  לקבלת מחית  הומוגנית. מעבירים לקערה ומוסיפים את השמנת הרכה ומערבבים  ביד.
מרפדים את התבנית בנייר ניצמד.
יוצקים חצי מהתערובת לתבנית משטחים  ויוצקים מעט פסטו או ממרח עגבניות יבשות ומוסיפים את שאר הבלילה.
מכניסים למקפיא ל -12  שעות  ומעבירים למקרר.