פטריות ממולאות באגוזים של השף עמרי גור

מתכון לפטריות ממולאות באגוזים


1/2 בצל קטן קצוץ דק                                
10 פיטריות שמפיניון בנוניות
50 גרם פיטריות יער חתוכות גס
1/2 כוס יין לבן
10 גרם אגוזי מלך
10 גרם פיסטוקים
15 גרם מוצרלה
מלח
פלפל לבן

הכנה:

מפרידים לשמפיניון את הרגלים בעדינות. 
מאדים את הבצל עם הפייטריות יער ובסוף מוסיפים את היין ושוב מאדים.
בנפרד מטגנים את אגוזי המלך ופיסטוקים עד לקלייה קלה, בלי שמן.
טוחנים  את שני התערובות ומוסיפים את המוצרלה .ומתבלים במלח ופלפל .
את הפטריות ממלאים בתערובת שהתקבלה ומצפים אותן בפירורי לחם זהובים.
לזכור, קמח, ביצה ופירורי לחם עם מעט אגוזים קצוצים ומלח.

מגישים על מצע של רוטב שמנת ופרמזן ומגורד .