מתכון לסלמון

מתכון לדג סלמון (פילה נקי 1.5 קג)


מצרכים

פילה סלמון – עדיף טרי (עם קפוא אז מופשר היטב ויבש מנוזלים)

למרינדה שלי

1/2 כוס שמן זית משובח או חמאה מומסת
1/4 כפית פלפל לבן טחון דק
1/4 כפית פלפל אנגלי טחון דק
גרידת מלימון שלם
תימין כמה ענפים יפים
2 עלי דפנה
מלח לפי הטעם בסוף האפייה.


ציוד

תבנית
נייר אלומיניום עבה
על חום בינוני נמוך 175 מעלות למשך כ50 דקות


הוראות הכנה

למרוח טוב את המרינדה שלי כ חצי שעה לפני הכנסת הדג לתנור.
לעטוף אותו ברדיד אלומיניום עבה בכדי לשמור על עסיסיות מקסימלית של הסלמון.

ובתאבון