פופקורן שניצל

טעים קרנצ'י וחם חם


מרכיבים


20 גרם חזה עוף (נקי ויבש מנוזלים) חתוך לקוביות  של ס"מ על ס"מ

מרינדה לעוף

ביצה
גרידה מלימון
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
כפית חרדל
(בלילת טמפורה – לפי הוראות יצרן (מספיק שליש חבילה

סיר לטיגון עמוק עם שמן סויה
כף עם חורים (ספיידר) לאסוף מהשמן

רוטב ספייסי מיונז

4 כפות צילי מתוק
4 כפות מיונז
לערבב יחד והרוטב מוכן

הוראות הכנה

לוקחים את הקוביות העוף ומשרים במרינדה לפחות שעה, מסננים את המרינדה שנשארה וטובלים את הקוביות  העוף בטמפורה וישר לשמן הרותח עד לצבע צהוב זהב. להניח על נייר סופג במקום יבש.רעיון הגשה נחמד ונוח בתוך " בקונוס נייר " .בתאבון