מופעי בישול

מופעי בישול


מתוך מגמה של התרחבות בתחום, בחר השף עמרי גור, לפנות לאפיקים חדשים, נסמך על הקייטרינג האיכותי שהוא מספק. עמרי גור, שף בחסד, התחיל דרכו בגיל צעיר והתפתח במרחב המקצועי על ידי עבודה מתמדת במסעדות גורמה ולמידה עיונית ומעשית בבית הספר לבישול הולידי אין אשר בטבריה. איכותו המקצועית ידועה בארץ והוא בחר להמשיך ולהתמקצע על ידי לימודים בתחום טכנולוגית המזון במכללת תל חי, אותם סיים בהצלחה יתרה.

תאטרון קולינארי ראוי לשמו


מופעי שף


השף עמרי גור, משלב בין הידע הקולינארי הרחב המצוי בו לבין כשרונו הטבעי לבישול ומייצר מגוון של מתכונים יצירתיים, תפריטים רעננים בעולם המזון האיטלקי, הצרפתי והאסיאתי. מופעי בישול של השף עמרי גור, מזמינים, מעבר לחוויה האישית, אל עולם טעמים וריחות ערבים לחך המשולבים בחזות אסתטית ראויה לשמה.

מופעי בישול ליצירת אירוע שלא ישכח




קהל היעד ורצון הלקוחות חשובים לאין ערוך עבור הצלחת האירוע
. לכן, שיחה עם השף עמרי גור תאפשר את הבהרת רצון הלקוחות על מנת למצוא את האיכות הנכונה ביותר עבורם. צרו קשר כעת כדי להבטיח את מקומכם לשיחה, ללא התחייבות, עם השף עמרי גור כדי להבין, לחוש ולטעום מחוויה שאין שניה לה בתחום האירוח והמרחב הקולינארי האיכותי שהוא מציע.