מתכון לקציצות של סבתא

קציצות של סבתא


מרכיבים:


בצל גדול מגורד בפומפיה – סחוט היטב מנוזלים חריפים.
2 יח גדולות של תפו"א מבושל, יבש, קלוף, מגורד בפומפיה
2 ביצה טרופה
2 כפות קמח
צרור פיטרוזילה קצוצה
250 גר' בשר טחון (עדיף בקר טחון, גם בשר עוף טחון הוא טוב ואף בריא יותר)
מלח פלפל לי הטעם

שמן לטיגון חצי עמוק

הוראות הכנה

לערבב את הבצל, תפו"א, בשר טחון, מלח פלפל לערבב טוב ולהוסיף את שאר המרכיבים: פיטרוזילה, ביצים וקמח.
יוצרים בעזרת שתי כפות קציצה שטוחה ויוצקים לשמן החם, הופכים לקבלת צבע רצוי בשני הצדדים (חום שזוף) ומורידים על נייר סופג.

אני אוהב לאכול אותם חמים, ויש האוהבים אותם קרים.

מתאים גם לארוחת בוקר עירקית

.



בתאבון


מתכון לטחינה של "ליגת העל" לחץ כאן