סדנת עישון בשרים

סדנת עישון בשר


סוג האירוע: סדנת עישון בשר של השף וטכנולוג מזון עמרי גור

משך הסדנא: כשלוש - ארבע שעות של תענוגות קולינריות.
מה בסדנא ???

שף עמרי גור איש של אנשים ואוכל.
עמרי ייקח ואתכם לתוך עולם הבשר, עישון, חיתוך, בחירת נתח מובחר ,טיפים וצורת חשיבה קפדנית מאוד ..ועוד ועוד.

הסדנא פרונטאלית תוך כדי הסברים ואכילה.

בתפריט

נתחים מובחרים ומשובחים של בקר,צאן,עופות,אווזים שכולם מעושנים בעלי פקאן והדר.
נלווים / בצד
ירקות קלויים בגריל ממיטב התוצרת
חציל שרוף בטחינה  מתכון סודי
טבולה
טאבון – לאפות חמות ומתבלים מיוחדים
שתייה
יין אדום
לימונענע
מים מינרלים

קינוח

פבלובה – מרנג, קציפת קוקוס קפואה לבנה, קונפיטורה אדומה ותפרחת נענע ירוקה

שתייה חמה
קפה שחור
חליטת עלים

אופי הסדנה המון המון בשר ובשר.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------