המבורגר

המבורגר שף


מתכון של השף עמרי אחד המנות היותר טובים שאני מכיר, לה יש חוקים מישל עצמה
ירקות בחיתוך מדויק ובעוביים נכונים, מספר נכון של כל אחד ואחד של המרכיבים והסדר הנכון.

לחמנייה עגולה מתוקה עם סומסום.

ירקות:
חסה – עלים נקייה ויבשה, חתוכים לרצועות. מעט
עגבנייה – פרוסות דקות ( 1-2 יח)
בצל סגול – טבעות דקות (2-3 יח)
מלפפון חמוץ במלח – פרוסות דקות (2-3 יח)

הרוטב שלי להמבורגר

מיונז 2 כפות
קטשופ 2 כפות
חרדל  כף

קציצה המבורגר

1 קג' בשר טחון מנתכים עסיסיים כ30% שומן.
20 גר חרדל היינץ
25 מ"ל סודה לשתייה
כף מלח דק
כפית פלפל לבן
200 גר' בצל מטוגן קצוץ דק דק

הכנת התערובת

לערבב טוב טוב את כל המרכיבים למסה אחידה, זה לוקח 7 דקות לפחות.
בעזרת קצת שמן קנולה משמנים רינג מתכת יוצרים קציצות עגולות ומדויקות, 220 גר זה גודל בינוני המומלץ ביותר.

בהצלחה ובתאבון

לדרגות עשייה לחץ כאן