סדנאות בישול

סדנת בישול דגים

בהנחיית השף עמרי גור

בסדנת בישול דגים נלמד תחילה מהו דג טרי וכיצד מזהים אותו.
*  נכיר סוגי דגים: דגי- ים ודגי- מים מתוקים (בריכה),[ דגים הנפוצים בארץ].
*  צורות חיתוך, ניקוי ופילות.
* מבנה הדג ושיטות בישול: אידוי ,כבישה(סביציה), עישון, טחינה (קבב דגים), טיגון, גריל ועוד...
* ציר דגים, מתכוני דגים מהארץ ומהעולם.
סדנת דגים מלאת ידע עם הרבה ניסיון מקצועי

השף עומרי גור


עומרי הינו שף וטכנולוג מזון [בעל תואר ממכללת תל-חי]
מאוהב במקצוע ומקרין זאת למשתתפי הסדנאות.
כל הסדנאות בהנחייתו,מתובלות בהומור, בנועם ובאווירה שמחה ויצירתית.

תפריט דגים:


סביצה דג ים ליווי ירקות העונה חלוטים וחתוכים ברונואז
מרק דגים תאילנדי –  חמוץ חרפרף
סלומון כבוש בחרדל תפוז ושמיר
טרין טרי פיש
מושט בגריל בעשבי תיבול לימוניים
סשימי בתחמיץ ליים וחומץ פטל
קבב דגים על מצע סלט ערבי
דג מרוקאי / חריימה   חריף ***


משך הסדנא כ3 שעות, מחיר למשתתף 280 שח .