קינוחים ומתוקים
קינוחים / מתוקים שף פרטי עמרי גור

מוס שוקולד משובח

1 קג' שוקולד
450 גר' חמאה
30 חלמונים
1.4 ליטר שמנת
10 חלבונים
60 מ"ל בלנטיין

להמיס שוקולד וחמאה.
להקציף חלבונים לקצף בהיר ותפוח, להוסיף שוקולד ולהמשיך להקציף ולהוסיף וויסקי.
להקציף שמנת.להקציף חלבונים.
לאחר שהכל מוכן לקפל חלבונים לתערובת השוקולד.

גאנש שוקולד

420 מל שמנת
320 גר' שוקולד
לחמם את השמנת, להוריד מהאש ולהוסיף את השוקולד.

איטריות קדאיף

סירופ: לצמצם בסיר קטן
200 גר' חמאה
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
להשרות את השערות בסירופ.
לשקול 25 גר' למנה, לעצב כעיגול, לאפות על חום של 160 מעלות בתנור עד להשחמה, לשני הצדדים.

עוגת גבינה
1 ק"ג גבינה 9%
250 גרם סוכר
8 ביצים
100 גר' חמאה מומסת
30 גר' קמח

מערבבים את כל החומרים מלבד הביצים עד לתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים ומאחדים.
מוזגים לתבנית עד הסוף ומכניסים תנור לחום של 170 מעלות, לעשרים דקות
להפוך את התבנית במחצית הזמן.
חשוב: כשמוציאים מהתנור שהעוגה יורדת מהתפיחה לוודא שהיא לא נשארת בדפנות.

מלבי של עומרי

1 ליטר שמנת
1 ליטר חלב
200 מ"ל רוזטה
30 מ"ל אמרטו
120 ג"ר קורנפלור.

מערבבים את כל הנוזלים ביחד, שמים שלוש מצקות על הקורנפלור ופותחים בנפרד. מרתיחים את הנוזלים, כשמגיע לרתיחה מוסיפים את בלילת הקורנפלור, מערבבים טוב, מעבירים דרך מסננת למד ליטר ומשם לכוסות.




מרק שוקולד לבן בקערות פסיפלורה עם סלט פירות וכוכבי קרמבולה !!!!!!!!!!!!!!