סדנת פיסול וחיתוך פירות וירקות

סדנה קולינרית: על סוגים שונים של חיתוכים, לכל פרי ופרי יש את צורות החיתוך המקובלות, וכן לכל מטבח את סוג הסכין שלו. השף עמרי גור בעל ידע רב, וכן ניסיון של שעות על  קרשי החיתוך. השף עמרי מגיש למשתתפים את ניסיונו ומלמד טריקים וקיצורי דרך מדהימים. קילוף ופריסה עיצוב דמויות, גילוף פרחים, משחקי צבעים וטקסטורות בין ירקות ופירות. יצירה כיד הדמיון שלכם אצלכם על הצלחת.

סדנת חיתוך ופיסול פירות וירקות


השף הפרטי עמרי גור
בסדנה נלמד לעצב כך שבארוחה הבא אתם השפים למשפחה, לימוד בגובה העניים עם מוצרים טריים ישירות מהשוק.
בין היתר נלמד על סוגי הסכינים הקיימים נשווה ונכיר.

נדבר על פירות אקזוטיים וירקות שאין אצלנו בשוק. לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.


פיסול פירות


סדנת פיסול פירות וירקות מתאים לכל הגילאים ישנה תוכנת גם לגיל 5+ עיצוב של צלחות, סדנה צבעונית ומשעשעת. החוויה היא לקבוצה מאורגנת ( יום הולדת / מתנת יום הולדת / מפגש חברתי / תוכנת העשרה ) משך הפעילות כשעתיים.

צלצלו והזמינו 052-5257750 השף עמרי גור


לגלריה תמונות פיסול אבטיח