סדנת לחמים

סדנת אפייה

לחמים


בהנחיית השף עמרי גור

קמח, מים, שמרים, סוכר, גלוטן וכל השאר ...
עומרי הינו גם שף וגם טכנולוג מזון, [בעל תואר ממכללת תל-חי]
מאוהב במקצוע ומקרין זאת למשתתפי הסדנאות,
הסדנאות מתובלות בהומור ובאווירה שמחה ויצירתית.

בסדנא נלמד כיצד להכין :
פיתות
לחמניות מתוקות עם סומסום
לחם לבן בתוספת קינואה ובצל
פוקצ'ות
לחם מלאה בתוספת דגנים וזרעים
קובנה – לחם תמני
פרנה – לחם מרוקאי
בייגלה רומני





לחם לבן בצל וקינואה